lauantai 2. heinäkuuta 2011

Tuesday Dive @ Groove Bar & Cellar, Tampere

Mitä?
Korviahivelevän hienostunutta, minimaalista ja groovea teknoa + psytrancea sitten sen perästä.
Ilmaista salaattia (jes!) ja halvat juomat.
Ilmaiseksi pääsee sisään. Narikka oli pari euroa.
klo 22-04

Facebookin mukaan "Upcoming Tuesdays: 28.6, 5.7, 12.7, 19.7, 26.7" ja varmaan lisääkin.

Missä?
Grooven alakerta.

Kokemuksia:
Tämä klubi on jatkunut jo kauemmin ja sijoittuu yllätys yllätys tiistaipäivälle. Vähän jänskätti ekalla kerralla että meneeköhän nyt liian myöhään kun on arkipäivästä kyse. Tiistaille passaa juuri tällaiset teknomeiningit. Tunnelma on hyvin intiimi eikä mihinkään tunnu olevan kiire.

Kaverin kanssa saavuttiin paikalle ajoissa syömään yläkerran salaattipöydän antimia. Hyvvää oli.

Viereisestä pöydästä kuului ihmettelyä Grooven vakioasiakkailta että "mitähän väkeä tämä on jota tänne on alkanut tiistaisin ilmestymään". Aikansa siinä tarkastelivat ja tulivat siihen tulokseen että "ai tää on tätä reiviporukkaa." Baarissa on itsekin tullut käytyä pari kertaa istumassa ja täytyy myöntää että ylä- ja alakerroksessa on täysin eri tunnelma. Yläkerta on sellainen "tavallinen baari" jossa on tylsää ja tällaiset friikit tuntevat olonsa ehkä vähän ulkopuoliseksi. Alakerrassa on ollut hyvät pippalot muulloinkin, ei vain tiistaisin.

Tuesday Diven musiikki on sitten aivan omaa laatuaan. Ah. Sopii minulle. Harvoin kuulee näin mehukasta teknoa. Pystyisin istumaan ilman juomiakin vain paikallaan ja jammailemaan biitin tahtiin. Talvella tapahtuma on kuin sukeltaisi lämpimiin vesiin ja kesällä kuin raikas tuulahdus keskellä kuumuutta...

Psytrance osio on vauhdikasta kuten voisi olettaa. Hyvää settiä on aina soitettu silloin kun olen jaksanut paikan päälle jäädä. IMO psytrance on yksi parhaista tanssittavista tyyleistä.

Heh. Menipä ylistykseksi.

Hienoa on myös paikalle tuodut taideteokset, UV-lamput ja seinälle heijastetut efektit jotka lisäävät sitä "Dive" tunnelmaa Tuesdayhin. Jos nyt jotain negatiivistakin pitää sanoa niin bassoa voisi toistaa enemmän; jää paikoitellen hieman kuivaksi (saattaa johtua myös Grooven kellarin mataluudesta, en osaa sanoa kun en ole ekspertti. Valaiskaa toki kommenteissa.) Joskus kellarissa on myös aika kuuma mutta niinhän se aina menee.

Kaikenkaikkiaan loistavaa illanvietettä jos sattuu keskiviikkoaamu olemaan vapaa.

2 kommenttia:

  1. Groovessa on db-rajat. Siitä syystä saundi kuuluu kunnolla vain tanssilattialle.

    VastaaPoista
  2. Ahaa, kiitos selvennyksestä! Pitänee heilua enemmän tanssilattialla.

    VastaaPoista