maanantai 11. heinäkuuta 2011

Goth Daycare @ Pub Dog's Home

Mitä?
Goottimusaa ja gootteja intiimissä ympäristössä.

Missä?
Pub Dog's Home, Tampere 9.7. klo 18-21

Kokemuksia:
Kirjoitan tapahtumasta tälleen vähän myöhässä johtuen suunnattomasta univelasta, joka varjosti myös Lumous Gothic Festivalia. Kotiuduimme RuisRockista lauantai-iltapäivällä ja lähdin melkein suoraan seuraaviin meininkeihin. Tällä kertaa luvassa oli itselleni harvinaisempaa herkkua.

Vierailevina tähtinä mukana pyörivät reiviystäväni Olvi ja cyberpunkreview.com:ista tuttu superstara Bencoder. 

Goth Daycare oli suunniteltu ikäänkuin etkoiksi illan Lumous Clubille ja tunnelma oli sen mukainen: ei liian riehakasta muttei tylsääkään. Bändit soittivat aika isolla eikä musiikin päälle pystynyt puhumaan kunnolla. Musaa kuitenkin kuunteli ihan mielellään, joten eihän sitä puhua tarvinnutkaan. Pari ekaa bändiä eivät ihan henkilökohtaiseen makuuni passanneet mutta vierailevat tähdet sanoivat niiden olevan ihan OK.

Silent Scream -nimisen bändin jälkeen lavalle nousi Sihil, jota iso osa porukasta oli ilmeisesti odottanut.
Täytyy myöntää että tyyppi osaa hommansa. Mies oli yksin lavalla mukanaan mikrofoni ynnä muita laitteita ja sai vedettyä kunnon show:n. Tämäntyyppinen industrial/gootti-musa vaatii esiintyjältä hyvän kunnon koska riehuminen on olennainen osa musiikkia. Sihil riehui lavalla niinkuin sekopää (positiivinen kommentti) ja sai tanssilattiallekin yleisöä.

Melkein teki mieli itsekin tanssia mutta jätin touhun sen paremmin osaaville. Itsellä taipuu x-step ynnä muut askeleet mutta miten gootit tanssivat? Goottia minusta ei saa tekemälläkään joten tyydyin seuraamaan vierestä.
Olvi ja Bencoder sulautuivat joukkoon hieman paremmin mutta ilmapiiri oli kuitenkin lämmin eikä itselle tullut mitään ulkopuolista oloa.

Vaikka ilta alkoi hyvin väsyneenä niin Dog's Homesta sai uutta energiaa. Paikka oli yllättävän pieni ja ulos muodostui jono, jossa itsekin odottelimme jonkin aikaa ennen sisäänpääsyä. Seuraavalla kerralla etkot vaikka Infernoon! Tällaisia erikoisia tapahtumia pitänee kiertää enemmänkin. Lumous Club tuntui houkuttelevalta etkojen jälkeen mutta pakko oli päästä nukkumaan... Ruissista ei niin vain toivuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti