keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Will Atkinson - syvää vaikutusta

Mitä?
Festarihypeä ja juhlahumua!

Hype:
Tämän päivän teksti on viimeinen osa Electric Festival -sarjaa, jota olen nyt jonkin aikaa tehnyt joka toinen päivä. Pari päivää enää bileisiin! Tekstin aiheena on Will Atkinson, joka soittaa festareilla perjantaina klo 05:00 - 06:00 ykköslavan puolella. Jälleen kerran oma lipputyyppini estää minua näkemästä keikkaa, mutta hypettää silti saa! Linkki Electric Festivalin fb-sivulle löytyy TÄSTÄ. Lippuja on mennyt jo hurjasti, joten nyt kannattaa napata omansa!

Skottilainen Will Atkinson oli minulle nimenä tuttu ennen tämän tekstin tekemistä. Kunnolla hänen tuotantoaan en ollut kuunnellut. Eräs lukija (tranceystävä Dan) ehdotti minulle Atkinsonin lisäksi Kutskia, mutta tältä ei oikein YouTube-materiaalia löytynyt. Atkinson siis ansaitsi paikkansa viimeisenä festarihypen kohteena! Kiitokset Danille ehdotuksesta, sillä en olisi muuten löytänyt tätä hienoa tuottajaa.

YouTubesta löytyikin kunnollinen lista Will Atkinsonin tuotantoa. Kuuntelin sen eilen kokonaan läpi, sillä biisit olivat toinen toistaan upeampia. Atkinsonin biisit ovat aika pitkiä, 8-10 minuutin mittaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että biisit alkavat hitaasti mutta kehittyvät huimiin korkeuksiin ajan kuluessa. Joskus trancen kuuntelu vaatii hieman kärsivällisyyttä! Pitkät biisit Atkinson tekee kuitenkin taitavasti ja sydämellä.

Atkinson on kohtalaisen nuori tapaus DJ-maailmassa (nuorempi kuin minä ainakin). Hänen genrensä on suurimmaksi osaksi proge, mutta itse kuulen kappaleissa myös teknovaikutteita. Tyyli on erittäin vaikuttava - monista biiseistä on uplifting kaukana, ja tilalla on kunnon kovistelua. Biiseissä on rohkeita ja rankkoja saundeja. Tämä on taas niitä artisteja, joita kuunnellessa tulee sellainen olo, että pystyy mihin tahansa. Varsinaista unelmientoteutustrancea!

Monet Atkinsonin biiseistä on hyvin darkia ja eeppistä musiikkia. Tämä erottaa hänet tyypillisestä vokaali/uplifting -painotteisista artisteista. Kaikenkaikkiaan Will Atkinsoniin tutustuttua on sellainen olo, kuin olisi löytänyt uuden suosikin! Nyt todentotta harmittaa, ettei pääse herran keikkaa näkemään. Onnea vaan kaikille VIP-lippulaisille! 

Top kolmoseen valitsin YouTube-listan vaikuttavimmat kappaleet. Tällä kertaa apuna ei ollut wikipedia-artikkelia, joten en tiennyt, mitkä biiseistä ovat niitä varsinaisia hittejä. Valinnat ovat siis puhtaasti omia suosikkejani! Tässä siis Top3.

TOP3:

Will Atkinson - Victims

Tämä oli ensimmäisten kuunneltavien joukossa, ja iski minuun välittömästi niinkuin kaksitonninen leka. Biisin tunnelma on niin pahis, että mieleen tulee vain Matrix-leffan taistelut. Suosittelen todellakin kuuntelemaan tämän täysillä kuulokkeista!

Will Atkinson - Through Spirit

Sitten hieman onnellisempaa musiikkia. Tämä on sellaista plur-materiaalia. Biisin tunnelma on aikalailla päinvastainen edellisen kappaleen kanssa! Kaunis melodia on samalla vaikuttava ja energinen.

Will Atkinson - Deep Impact

Jälleen kerran pitkä ja massiivinen biisi. Nimi osui naulan kantaan, sillä tässä todellakin on sitä syvää vaikutusta ja tummaa tunnelmaa. Siinäpä oli tämänkertaiset top kolmoset!

Loppuun mainittakoon sellainen kiva asia, että tämä artikkeli on blogin SADAS TEKSTI! Haluan kiittää kaikkia lukijoita, haastateltavia, bileiden järjestäjiä ja muita ystäviä. Varsinainen juhlateksti on kuitenkin nro. 101, jolloin muistelen hieman blogin historiaa ja suunnittelen 100x-hypetys juhlailtaa Tampereella.

Ennen Tamperetta minut kuitenkin löytää bilettämästä Electric Festivaleilla perjantaina ja lauantaina. Tulkaa toki moikkaamaan! Ja mainostan myös hieman fb-sivuani, joka löytyy TÄÄLTÄ, ja jota kannattaa seurata, jottei yksikään uusi teksti mene sivu suun. Hyvää hellesäätä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti