sunnuntai 5. elokuuta 2018

My Rave 100 x Hype

Nyt on juhlahypen aika! Vähän aikaa sitten julkaisin My Raven sadannen tekstin. Pitkä taival on takana, ja vielä pitempi edessä. Paljon on tapahtunut elämässä näiden vuosien takana, mutta My Rave on pysynyt (lähes) aina mukana meiningissä. 
Kiitos rakkaalle siskolleni logon suunnittelusta!

Blogin historiasta sen verran, että aloitin hommat vuonna 2011 kirjoituksella silloisesta suosikkitapahtumastani Tuesday Divesta. Asuin silloin Tampereella ja opiskelin konservatoriolla lyömäsoittimien soittamista. Opiskelut ovat loppuneet ajat sitten, mutta rakkaus musiikkiin on pysynyt. Klassinen musiikki on toki pysynyt taustalla, mutta konemusiikki on vuosi vuodelta tärkeämmässä roolissa elämässäni. Tällä hetkellä toimin molempien tyylien kanssa. Menossa on muutamakin klassinen projekti, mutta myös konemusaa on tekeillä! 

Blogi alkoi bileraporteilla, mutta siirryin sittemmin muutaman vuoden tauon jälkeen hypettämään artisteja ja biisejä haastattelujen ja arvostelujen muodossa. (Tauko johtui terveydellisistä syistä, mutta nyt kaikki on taas OK!) Välissä muutin Jyväskylään opiskelupaikan perässä. Täälläkin on ollut ihan kivaa, mutta mainittakoon nyt, että aion muuttaa takaisin Tampereelle vielä tämän vuoden puolella. Kivaa päästä näkemään vanhoja reiviystäviä!

Vuosien saatossa on blogiin kerääntynyt aikamoinen kokoelma listoja, artikkeleita ja haastatteluja. Artikkeleita on jo sen verran, että päätin järjestää ne aakkosjärjestykseen tuossa eräs päivä. Tein myös diilin Suomen uusimman ja hienoimman radiosivuston DigitalBeats.fi:n kanssa! Minun tekstejä löytynee myös sieltä silloin tällöin. Viimeaikoina olen myös jakanut blogiani lukuisille fb-sivustoille, joista olen saanut hienosti lisää katselukertoja! Tämä tässä hommassa on niin hienoa. Artistit saavat mainostusta, ja minä lukijoita. Parempaa harrastusta ei voi keksiä.

Sadatta hypeä juhlittiin perjantaina 3.8.2018 Tampereella! Tapasimme pienen porukan kanssa paikallisesssa suosikkimestassa Bar K:ssa, jossa tuli tavattua rakkaita ihmisiä, kuten Leenaa. Muitakin paikan päälle lopulta saapui, joten siirryimme korttelin toiselle puolelle Club Sporaan, jossa oli huikeaa meininkiä tarjolla. Vietimme hieman aikaa myös kummallisella poppipuolella, jonka musiikkitarjonta oli aika juustoista, eikä väkeä ollut kovin paljon. Siellä kuitenkin pystyi jutustelemaan paremmin. Loppuillan vietimme kuitenkin varsinaisen tapahtuman puolella, jossa soittivat muun muassa Tremont ja Meke! Setti oli aika huikeaa. (Erityisesti mainitsen Meken soittaman Forever Youngin.) Kiitokset kaikille soittajille.

Mukana Sporassa olivat J-Gear, Ville, Pipsa, JP, Jipa ja muut morjenstelijat. Alunperin oli tarkoitus ottaa paljon kuvia tätä tekstiä varten, mutta unohdin koko homman täysin. Vietimme klubilla koko yön kymmenestä valomerkkiin. Siitä sitten syömään heseen, jossa sain reissun ainoalle (valkoiselle) hameelle kauniin oranssin kastiketahran. Noh... Reissussa rähjääntyy! Seuraava päivä menikin sitten aikalailla koomatessa, ja junassa pakenin paikaltani ravintolavaunuun juomaan fantaa.

Tampereenreissu oli oikein onnistunut! Olin odottanut sitä jo kauan, ja hauskaa oli. Pääsin näkemään sukulaisia ja rakkaita ystäviä. Tämä täytyy ehdottomasti ottaa uusiksi vielä syksyn aikana. Tässä vielä hieman raiskattua Alphavilleä, ettei teksti olisi täysin musiikiton.Loppuun vielä kliseiset loppusanat. Kiitos kovasti kaikille lukijoille ja tukijoille! My Raven legenda on vasta alussa. Kannattaa tykätä blogin fb-sivusta, jottei yksikään uusi teksti jää lukematta. Mainostan vielä myös meidän hienoa Discord-kanavaa, jonka linkki löytyy sivupalkista. Sinne kaivataan kipeästi lisää juttelijoita ja musiikkilinkkejä! Tervetuloa!

Hyvää loppukesää ja ihania hellesäitä toivottaa Lissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti