tiistai 18. syyskuuta 2012

Mt. Eden - "Pre"

Mistä puhutaan?
Mt. Eden tämän viikon perjantaina 21.9. @ Senssi, Tampere klo 22-04

Fiilistelyä:
Perjantaina on jälleen maailmanluokan artistia piskuisessa kotikylässämme Tampereella! Esiintymään on kutsuttu Uusi-Seelantilainen dubstep/dnb -duo Mt. Eden, jossa pyörivät nuoret miehet Jesse Cooper ja Harley Rayner. Maailmanmaine tällä kaksikolla on niin suuri, että Mt. Edenin youtube-kanavan kastojaluvuissa paukkuvat jo kymmenet miljoonat rikki! Suuria lukuja miettiessänne voitte samalla laittaa vaikkapa alla olevat videot pyörimään ja valmistautua jo hyvissä ajoin perjantain kekkereihin. Iltaa ovat siis järjestämässä Bass System ja Futuristics, joiden yhteistyö on taatusti nättiä ja nätin kuuloista. = Taas niitä tapahtumia, joita Lizsen hyvillä mielin suosittelee lukijoilleen ja muillekin!

Mt. Eden on artisti, jonka nimeen törmää arkipäivinäkin silloin tällöin, vaikkapa kahvipöydässä. Tästä tietää, että nimi on ainakin minun tuttavapiirissäni arvostettu ja hyvin tunnettu. Duo on tehnyt lukuisia remixejä muun muassa The Prodigyn ja Madonnan kappaleista, mutta eiköhän herrojen oma tuotanto ole kuitenkin myös hatunnoston arvoista. Taitavasti rakkaudella tuotetun musiikin ansiosta duo kipuaa kovaa vauhtia dubstepin ykkösnimien keskuuteen (ellei ole siellä jo nyt). Levyjä Mt. Eden ei ole vielä saanut ulos, mutta pikkulintujen (= wikipedia) mukaan debyyttialbumi olisi tulossa jo joulukuussa! Kaikki siis tarkkana, varsinkin jos haluaa tukea nuoria muusikoita.

Tässä siis Mt. Eden - Gambler. Hieno biisi, ja hyvä esimerkki artistin edistyksellisestä tyylistä. Musiikki on tietyllä tapaa maanläheistä mutta silti hyvin mielikuvituksellista! Duo tuntuu ottavan reippaita askelia genren tulevaisuuteen ja välttelee kliseitä. Musiikin luominen vaatii suunnattoman määrän omistautumista ja visiota, jota Mt. Edenistä kyllä löytyy vaikka muille jakaisi. Dubstepin huominen on taattu!Seuraavaksi hieman keikkatunnelmia Calgarysta tämän vuoden maaliskuulta:


Ja tässä sitten aivan uunituoretta materiaalia eli QuESt - One Way (Produced by Mt. Eden):Toivottavasti myös Tampereelle saapuu paljon innokasta yleisöä! Paikkana Senssi on ehdoton ykkönen keikan pitämiselle, sillä sinne mahtuu iso määrä porukkaa ja silti jää tilaa vielä riehumiselle. Maustetta Senssille ovat tuomassa Futuristics-ihmisten loihtimat videosysteemit (takuunättiä) ja taitavat vannetanssijattaret (ihan varmasti nättiä). Paikan arkkitehtuurin suurena fanina voin suositella iltaa jo pelkästään visuaalisena kokemuksena. Musiikkipuolta täydentämässä ovat Tampereen omat ylpeydet Wispy, Subsense ja Mefisto, joita kaikkia olen kehunut jo aikaisemmin blogikirjoituksissani. Siihen voi siis luottaa, että illan järjestelyt ovat ehdotonta kultaa!

Shut up and take my money! Lippuja saa siis täältä: Tiketti hintaan 11,20€. Hinta on naurettavan pieni näin ainutlaatuisista bileistä, ja lippu kannattaa jokatapauksessa ostaa etukäteen, sillä ovelta sellaisen saa hintaan 15€. Kipin kapin siis tiketti kouraan! Muutamat dubstep-keikat nähneenä voin vannoa, että meistä kasautuu vielä loistava ja positiivisessa mielessä täysin järkensä menettävä yleisö perjantaiksi. Tämän tason artisteja saapuu Tampereelle enenevissä määrin, mikä kertoo aktiivisista järjestäjistä ja yhtä innokkaasta yleisöstä. Hyvä me! Mikäli kiinnostuksesi nousi huimiin korkeuksiin, lisää infoa ja sen sellaista löytyy tapahtuman facebook-sivulta.

Huom!
Tästäkin tapahtumasta lisää sitten viikonlopun aikana, kunhan toivun ensin illan koettelemuksista. Nähdään Senssillä; saa tulla morjenstamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti