lauantai 30. kesäkuuta 2018

DJ Neon - Tribute

Nyt on vuorossa jälleen biisiarvostelua! Tämän biisin löysin, kun selasin Facebook-ryhmiä uusien arvosteltavien toivossa. Samantien mielenkiintoni kohdistui Trance Family Finland -ryhmässä julkaistuun videoon, jonka energinen meininki iski minuun heti. Tästä biisistä oli pakko saada kirjoittaa. DJ Neon - Tribute on uunituore freeform-biisi, jota aion nyt hypettää kunnolla. Biisi on kerännyt valtaisan määrän positiivista palautetta facebookissa, ja siitä on olemassa jo hyvä remixikin. Itse kuulun ehdottomasti niihin positiivisiin ihmisiin, joten halusin päästä kunnolla mainostamaan biisiä.

Tässä linkit kuuntelua varten:


Itse artisti on minulle jo entuudestaan tuttu, sillä olen haastatellut häntä aiemmin blogia varten. Haastattelu löytyy TÄÄLTÄ.  DJ Neon on aktiivinen keikkailija ja tuottaja, joka on erikoistunut nopeaan konemusiikkiin. Kyselin Neonilta hieman taustatietoja hänen uudesta kappaleestaan, ja tässä on hänen esittelynsä, "Tribute -biisin tarina":

"Tää on mun eka julkaistu Freeform biisi, joka on 175 bpm ja nimeltään Tribute. Tää julkaistaan 2.7.2018 Stamina Recordsilta Englannissa osoitteessa http://stamina-records.co.uk ja tuolta sen saa ostettua CD sinkkuna sekä digitaalisesti. Heinäkuun lopussa sitten tulee muihin mp3 kauppoihin. Oon tosi otettu et sain biisin Stamina Recordsille koska se levy-yhtiö on tosi kuuluisa freeformista. Oon myös tosi otettu että se tulee CD sinkkuna, koska se on ollut AINA mun haave ja NYT se toteutuu vihdoin. Myös nykypäivänä se on erittäin harvinaista että CD sinkkuna tai CD:nä ylipäätään saa mitään julkaistua!

Tää on siis eka Freeform biisi multa ja lisää on tulossa!!!  seuraava Freeform biisi jossa on vocalisti mukana ja se on 170 bpm, se on lähetetty jo ekalle levy yhtiölle, jotta sais ehkä julkaistua, sekä yhteisbiisi joka on uk hardcorea ja 170 bpm oottaa mahdollista julkaisua ja lisää tulee.....

Tribute biisin idea lähti siitä että halusin osottaa kunnioitusta mun suosikki 90-luvun classikko hardtrance artistille Cocoomalle. Oon soittanut Cocooman biisejä 20 v keikoilla ja se artisti oli yksi sysäys mix halusin alkaa soittaa musaa. Siksi Tribute on kunnioitus Cocoomalle ja se näkyy siinä, että siinä on käytetty samantyyppistä "konekuoro : ao ao ao ao" soundia. Myös oon yrittänyt saada siihen samaa energiaa pää melodiaan ku Cocoomallakin on biiseissä.

Se että miksi freeformia, niin siksi että mä oon aina soittanut nopeeta ja melodista ja energistä ja rankkaa musaa.  Aikoinaan freeformi ei osunut mun soundiin, mutta nykyään sen soundit on just sellasta tiukkaa ja tykkiä ja melodista että soitan myös hardtrancen lisäksi uutta freeformia, uk hardcore, powerstomppia myös seteissä.

Toivottavasti tykkäätte tästä ja kaikki tuki tarvitaan aina jotta sais uusia mahdollisuuksia julkaista musaa lafkoilla, eli KIITOS jos ostatte sen!" - DJ NEON

Omasta mielestäni Tribute on yksinkertaisesti uskomattoman energinen biisi. Sen lisäksi kuvailisin sitä massiiviseksi. Kuuleehan sen jo ensitahdeista! Biisi on myös vahva, koska sen tunnelma ja saundit ovat taitavasti toteutettuja. Kun se pyörii kuulokkeissa, niin tulee sellainen olo, että pystyy mihin tahansa. Tribute on kovis biisi, jossa mahtipontinen biitti ja melkein surumielinen melodia ovat hyvin balanssissa. Biisin tempo 175 on minullekin tuttu, sillä oman musiikkiprojektini kaikki biisit ovat samaa tempoa. (Paras tempo siis...!) Odotan kovasti, että pääsen tämän kuulemaan seuraavan kerran, kun Neonin näen livenä! Tribute on freeformia parhaillaan.

Laittakaa siis biisi sekä remix repeatille ja  fiilistelkää kunnolla! Tributen saundien myötä päivästä tulee vähän parempi. 

Kerrataan vielä loppuun, että Tribute julkaistaan virallisesti maanantaina 2.7.2018 ja sen voi ostaa osoitteesta http://stamina-records.co.uk. Käykääpä kaikki hommaamassa se samantien ylihuomenna! Ja mikäli Cocooma rupesi myös kiinnostamaan, niin hänen haastattelunsa löytyy TÄÄLTÄ

Sinkku-CD voisi olla sinunkin ylihuomenna!

Tätä tekstiä oli ilo tehdä. Ottakaa ihmeessä yhteyttä, jos teillä lukijoilla on omia uusia biisejä tai muita ideoita! Hyvää alkavaa heinäkuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti