maanantai 18. kesäkuuta 2018

Top 10 Teemana Rakkaus

Nyt on luvassa erittäin siirappinen lista, kun trancemaailman parhaat rakkauskipaleet pääsevät pinnalle! Mitäpä maailma olisi ilman rakkautta! Vähän aikaa sitten kyselin facebookissa, mitkä ovat kaikkien aikojen parhaat rakkauslaulut ja vastauksista inspiroituneena aloin etsimään konemusiikin vastaavia lauluja. Suurin osa näistä on minulle täysin uusia tuttavuuksia. Käytin tunteja aikaa YouTuben syövereiden tutkimiseen. Tällaiset sitten valitsin listalle! Videot eivät ole missään tietyssä järjestyksessä. Toivottavasti tykkäätte!

1. Markus Schulz & Emma Hewitt - Safe From Harm


Whereever you go, I follow you all the way. I could see we’re one but not the same.

Pakkohan listalle oli saada Schulzia. Herralla on niin monta hyvää rakkauslaulua, että valitseminen oli vaikeaa. En kuitenkaan halunnut kierrättää samoja kappaleita, kuin varsinaisessa artikkelissa. Safe From Harm on nätti kappale, vaikka lyriikat ovatkin lyhyet! 

2. Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun - An Angel's Love


I'll wait for you, I’ll wait forever - Hear my prayer as I search for heaven.

Tämä nousi yhdeksi parhaista uusista löydöistä. Kunnon upliftingiä! Laulaja on yhtä kaunis, kuin kappalekin! (Video alkaa ja loppuu ärsyttävästi mainoksiin...) Alex M.O.R.P.H.ia pitäisi ruveta kuuntelemaan enemmänkin, mikäli tällaisia kappaleita löytyy lisää.

3. Andrew Rayel feat Alexandra Badoi - Goodbye


Without your love - all is a lie. There’s cold and pain inside. You fade that shining light…

Tämä on minulle tuttu biisi. En muista yhtään, mistä sen alunperin löysin, mutta kuuntelen sitä aika usein. Goodbye on erittäin surumielinen kappale, mutta sopii listalle silti hyvin.

4. Ferry Corsten feat. HALIENE - Wherever You Are (Solis & Sean Truby Remix)


Wherever you are - I hope you read the words I've written in the stars.

Tähänkin törmäsin täysin sattumalta, kun selasin YouTubea. Massiivinen trancejumputus ja vokaalit passaavat hyvin yhteen. Ferry Corsten (AKA Lauttakorsteeni) on tullut livenäkin nähtyä, ja voi luoja että oli kova meininki. Juuri tällaista isoa saundia lisäilen soittolistoille aina kun sellaista löytyy.

5. Orjan Nilsen - Nothing Here But Love


If you could see inside my heart, inside my heart - There's nothing here but love.

Tämä kuulin ensimmäistä kertaa pari päivää sitten, kun tutkin Orjan Nilsenin YouTube-sivustoa. Sitten törmäsin siihen uudestaan, kun selasin Armadan kanavaa. Biisissä on hienoa positiivista tunnelmaa!

6. Super8 & Tab feat. Envy Monroe - True Love


I never thought you ever see - We can go all the way never change - Like a true love.

Sitten hieman suomalaisedustusta! Tämäkin oli minulle uusi tuttavuus, mutta heti alkutahtien perusteella tiesin, että biisi päätyisi listalle. True Love on massiivinen, mutta jotenkin siinä tuntuu samoja perhosia, kuin ihastuessa. Sopii siis päivän teemaan hyvin.

7. Lange & Susana - Risk Worth Taking


Cross my ocean of tears - Crush my wall built of fears - You are the only one I see.

Tämän biisin kuulin alunperin aivan eri versiona, kun se soi Langen Intercity-ohjelmassa, jota kuuntelin aikanaan paljonkin. Onneksi se sattui muistumaan mieleen, kun mietin kappaleita listalle. Susana on aivan ihana laulaja, ja hänen biisejään sattui tulemaan vastaan paljonkin, mutta mielestäni tämä on kyllä paras.

8. Armin van Buuren - In And Out Of Love


See the mirror in your eyes, see the truth behind the lies. Your lies are haunting me.

Pakollinen biisi rakkauslistalle. Videolla on aivan jäätävä määrä katsomiskertoja, mikä kertoo siitä, minkälainen klassikko tämä on. Biisi unohtui Top 10 Naisäänet -listalta, joten nyt se ansaitsee paikkansa rakkauslistalla!

9. Kyau & Albert - All Your Colours


Wake me with all your colours, help me to see the light. Call me with all your senses, I need to see the way…

Kyau & Albert on minulle verrattain uusi tuttavuus, kun minulta tilattiin artistin hypetysteksti vähän aikaa sitten. All Your Colours on kiva pikku kipale, joka pursuu onnellista tunnelmaa. Massiivisuuttakin kappaleessa on, mikä sai minunlaiseni trancefanin ihastumaan siihen ja lisäämään listalle!

10. Sean Tyas, Nicole McKenna - Got Love


A little bit of passion, little bit of pain, and a little splash of dancing in the rain...

Loppuun hieman pitempi biisi, mihin rakastuin täysin jo ensimmäisellä kuuntelukerralla. Sean Tyas on viimeaikoina noussut omaksi suosikikseni ja siitä saattaa lähiaikoina tulla myös hypetysteksti!

BONUS: I Won't Say I'm In Love Remix


At least out loud I won't say I'm in love...

Bonuksena hieman disney-tunnelmaa!

Olipa kivaa tehdä taas listaa! Löysin monta uutta kappaletta ja rakastuin vanhoihin tuttuihin uudestaan. Jos teille lukijoille tulee mieleen aiheita listoille tai artikkeleille niin kommentoikaa rohkeasti, niin tehdään tekstiä yhdessä! Ja laittakaa ihmeessä kommentteihin myös omia suosikkirakkauskappaleitanne! Lämpimiä kesäpäiviä toivottaa Lissu.

1 kommentti:

  1. Bon Jovi:Bed of Roses, Joe Cocker: You are so beautiful, Righteous Brothers: You've lost that lovin'feelin, Foreigner: I want to know what love is, Whitney Houston: I will always love you, Bob Dylan: Most of the time, Coldplay:Scientist, David Gray: This year's love, Joe Cocker&Jennifer Warnes: Up where we belong, Leonard Cohen:Suzanne

    VastaaPoista