lauantai 18. helmikuuta 2017

Top 10 Melodiat

Tämä teksti on omistettu nerokkaille melodioille, jotka jäävät hyvällä tuurilla päähän soimaan. Laittakaa ihmeessä kommenteihin tai FB-sivuille omia suosikkejanne! Listaa voisi jatkaa ikuisuuksiin, mutta nämä kymmenen ovat omalta osaltani jääneet mieleeni. Kappaleet eivät ole missään tietyssä järjestyksessä. Huomatkaa listan lopussa oleva äänestys!

1. Cardamar  - The Recluse Melody

Biisin nimestäkin voi päätellä, että melodia on vahva. Internetin lukuisilla konemusiikkikanavilla ja chillout-kanavilla soiva Recluse Melody on kyllä aika ihana kappale.

2. Chase and Status ft. Liam Bailey - Blind Faith

Tästä biisistä tulee mieleen vuosi 2011, jolloin tämä levy oli kuuminta hottia. Blind Faith on hyvän mielen kappale!

3. Heatbeat ft. Josie - Because of You (Original Mix)

Tämän olen maininnut sivulla jo aikaisemmin, kun hypetin argentiinalaista duoa, Heatbeatia. Laulettu melodia on aavemainen ja surumielinen. Myönnän, että tätä tulee kuunneltua repeatilla ja laulettua mukana, vaikka laulu jossain kohtaa meneekin yli minun äänialani.

4. RMB - SpringTämä ja Dunen Million Miles From Home kilpailivat paikasta listalla. Päädyin RMB:n kappaleeseen, sillä melodia on siinä ehdottomasti vahvempi.

5. Pendulum - Set Me On FirePendulumilta oli pakko valita yksi biisi. Vanhojen klassikoiden sijaan valitsin tämän hieman erilaista tyyliä edustavan Set Me On Firen. Muistan kuunnelleeni tätä, kun selailin pelottavia kummitustarinoita netissä. Sopi sen tekemisen taustalle hyvin.

6. Andrew Rayel ft. Alexandra Badoi - GoodbyeKunnon nyyhkybiisi Andrew Rayelilta. Jotenkin tämä pariskunta on saanut aikaiseksi oikeasti surumielisen kappaleen.

7. Mark Brown - The Journey Continues

Tämän bongasin aikoinaan jostain pitemmästä chillout-mixtapesta. Kaunis laulu!

8. Cyriak - No More Memory

Legendaarinen melodia. Tämä soi alunperin hienon animoidun videon taustalla. Yksinkertaiset saundit eivät haittaa yhtään, sillä melodia on niin vahva.

9. Orjan Nilsen - Amsterdam (Original Mix)

Pahoittelen, että taas laitan jo sivulla mainitun kappaleen, mutta melodialista ei ole mitään ilman Amsterdamia! Ehkäpä kaunein trance-melodia ikinä.

10. ???

Tsekatkaa numero 10 blogin FB-sivuilta!

4 kommenttia: