maanantai 20. helmikuuta 2017

Top 7 Teemana Viulu

Tälle listalle olen kasannut muutamia ihania tranceraitoja, joiden pääoassa on viulu. Ja nyt en tarkoita perus jousiorkesterisaundia, vaan sooloviulua! Tehtävä oli vaikeampi, kuin pianolistalla. Muutaman viulutrancen tiesin jo etukäteen, mutta aika paljon sai tutkia youtuben ja foorumeiden uumenia loppujen kappaleiden kanssa. Ja kuten aina, laittakaa ihmeessä kommennteihin omia löytöjä ja suosikkeja. Biisit eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä.

1. Vinganza - La Viola

Tämän löysin aivan viimeisenä, kun seitsemättä kappaletta lähdin metsästämään. Joskus aivan yksinkertaiset hakusanat (esim. trance with violin) toimivat.

2. Driftmoon & Andy Blueman ft. Dsharp - Exodus (Original Mix)

Tämä biisi on minulle jo entuudestaan tuttu. Kuuntelin kappaletta erittäinkin runsaasti talvella 2013-2014, ja nyt kappaleen kuunteleminen heittää minut samantien muistoihin. Sydäntalvi Tampereella. Joulutorin valot ja pimeys. Ihana kappale.

3. Armin Van Buuren ft. Miri Ben-Ari - Intense

Tämä kuuluu ehdottomasti tunnetuimpiin viulutrancebiiseihin. Erikoinen viulusoolo on mukavan piristävä elementti geneerisen trancen piirissä. Outoa kyllä, biisi ei ollut minulle entuudestaan tuttu! Mutta kaikkea sitä oppii näitä listoja tehdessä.

4. Laera - Odissea Mediterranea

Todella vahva viulusaundi. Tämäkin oli minulle uusi tuttavuus, mutta lisäsin sen samantien omalle suosikkilistalle youtubeen. Kuten monet viulutrancebiisit, tämäkin on saanut vaikutteita klassiseta musiikista. Olisiko jopa remix jostain viuluetydistä? Ken tietää.

5. DJ Aligator ft. Bijan Mortazavi - Never Forget

Tämän olen kuullut joskus ajat sitten viimeksi. Kannattaa myös katsoa video! Viiksimies soittaa hienosti, ja muutkin kuvat ovat näyttäviä. Jälleen kerran koskettava melodia.

6. Angels - Heaven Ride (Canon) (Ramon Zenker's Club Mix)

Astetta menevämpi kappale tähän väliin! Viulu osaa olla myös räväkkä instrumentti. Pachelbeliä on kiittäminen tästä.

7. Lange ft. Ilseviolin - Violin's Revenge

Tämäkin oli minulle entuudestaan tuttu kappale. Sattumalta oli samassa mixtapessa numeron 2 kanssa. Samat muistotkin tulevat mieleen.

BONUS: Lindsey Stirling - Crystallize (J-Gear bootleg remix)

Viululista ei ole mitään ilman Lindseytä. Loppuun laitoin originaalin sijasta ystäväni J-Gearin tekemän schranz-version. Miksi? Koska se on mielestäni alkuperäistä parempi.

Huh! Siinä listaa tälle päivälle. Lukekaa, jakakaa ja kommentoikaa. Minä alan nyt keittämään teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti