maanantai 20. helmikuuta 2017

Top 7 Teemana Piano

Tämän listan tarkoituksena on esitellä (trance)biisejä, joissa piano on suuressa roolissa. Jälleen kerran omia suosikkeja vaan kommentteihin tai FB-sivulle! Laittakaa vaikka noottia, että mikä oli listan paras kappale! Biisit eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä.  Hyvää trancehetkeä!

1. Above & Beyond pres. OceanLab - Just Listen

Aloitetaan lyhyellä biisillä, joka sopii hyvin listan introksi. Annan biisin puhua puolestaan. Kauniin äänen ovat A&B ja OceanLab löytäneet!

2. Robert Miles - Children (Dream Version)

Pianolista ei olisi mitään ilman Childreniä. Tämä on todella tunnettu kappale, jonka tahtiin on tullut monesti tampattua. Dream Version on ihana myöskin siksi, että kappale on pitempi. Näin piano-ihanuutta riittää pitempään!

3. Aeden - Nocturne (Touchstone Remix)

Piano on aika hienovaraisessa osassa tässä biisissä. Nocturne on kuitenkin yksi suosikkitrancebiiseistäni, joten sen oli pakko päästä listalle! Jostain pitemmästä mixtapesta tämän aikoinaan bongasin, ja siitä lähtien se on ollut osa omia soittolistojani.

4. Signalrunners & Mike Foyle - Love Theme Dusk (Mike's Broken Record Mix)

Hyvin pianopainotteinen biisi! Aivan uskomattoman kaunis melodia saa melkei kyyneleet virtaamaan. Jos tämä soi joskus livenä bileissä niin sekoan. (Huom. kaikki DJ:t...)

5. Rolfiek - Root

Jälleen kerran surumielinen kappale. Tällaista trance on parhaimmillaan. Tunteisiin vetoavaa ja kaunista. Todella moni selaamani pianotrancebisii oli samankaltainen tämän kanssa, mutta jotenkin Root nousi muiden edelle.

6. Paul Rigel & OBM Notion - Reminiscence (Original Mix)
Hieman lyhyempi kappale tähän väliin. Biisi on saanut vahvasti vaikutteita klassisesta musiikista. Taustalla kuuluvat pehmeät viulusaundit vielä korostavat klasarivaikutteita.

7. Mike Foyle - Shipwrecked

Toinen biisi, jossa tekijänä Mike Foyle. Piano on astetta hienovaraisempi tässä kauniissa biisissä, mutta antaa biisin kaipaamaa kirkkautta.

BONUS: Tim Story - Her Cathedral

Bonuksena jaan teille vielä yhden kaikkien aikojen kauniimmista pianokappaleista. Tästä tulee mieleen ne hetket, kun keitän teetä keskellä talvista yötä ja katselen ikkunasta Jyväskylän kaupungin valoja.

Kiitos kaikille lukijoille! Jakakaa ihmeessä listaa kaikille trancen ystäville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti