torstai 27. joulukuuta 2012

Event Horizon "Pre"

Mitä tapahtuu??

Battle Royale & Infestation present: Event Horizon @ YO-talo, Tampere, 29.12. klo 22-04!


Ilosanomaa:
Battle Royale ja kevään ehkä hämärimmistä kekkereistä tuttu Infestation yhdistävät voimansa uudenvuoden kunniaksi, ja tiedossa on siis hulppeaa ja nopeatempoista musiikkia. Bileitä kasaamassa on tällä kertaa aivan loistava porukka, joten koko tapahtumasta tulee varmasti huokumaan intohimo konemusiikkia ja koko klubikulttuuria kohtaan. Lavakarismaa ja eeppisiä soittotaitoja nähdään myös varmasti paljon, sekä suuri määrä hyvää mieltä ja uuden vuoden tuomien mahdollisuuksien juhlistamista. Omasta puolestani viime kevään ensimmäiset koskaan Infestation-bileet olivat niin positiivinen kokemus, että samaan homman uskalsi vielä lähteä toistekin mukaan. Tässä sitten voisinkin esitellä hieman tulevaa ohjelmaa illan aikataulun järjestyksessä:


Paikalle tulijoita suosittelen tulemaan ajoissa mestoille. Ilta aloitetaan lauantaina intensiivisellä goa-setillä, jonka ilmoille laittaa Tampereen suosikki-goa-taiteilija Morden. Klubituksen sivuilta kaivoin kuunneltavaksi tämän vuoden keväisen Tuesday Dive -setin, joka oli minulle ja monille muillekin ensikuulema Mordenin soundeihin. Keikka oli sen verran kova, että muutama konemusiikista mitään tietämätön kaverikin rupesi ihan faniksi asti. Laittakaapa siis setti kuunteluun!

Oma H-hetkeni koittaa klo 23:00 tienoilla, kun pääsemme alunperin Kuopiosta kotoisin olevan D-Sharkin kanssa lavalle happy hardcoren merkeissä. Itselleni tärkeä genre tulee olemaan setissä aivan loisteliaassa osassa, sillä luvassa on hieman rumputaiteilua allekirjoittaneen toimesta, sekä yllätysvieraana porukkaa huudattamassa MC Zeme! Tällaista settiä ei siis kuule missään muualla kuin lauantaina YO-talolla, joten tulkaa nyt ihmeessä paikalle. Tulevista biiseistä paljastan tässä vaiheessa jo yhden, eli D-Sharkin tarttuvan remixin Make Things Rightista.

Lavan ottaa illan aikana haltuunsa myös kaikkien rakastama Brothers in techno. BIT on Tamperelainen teknokollaasi, joka pitää sisällään artistit J-Gear, RAF ja Traba. BIT:n jäsenten tuottama schranz on ylivoimaisesti innovatiivisempaa ja tuoreempaa kuin useimpien muiden, joten tämä porukka osaa hommansa sataprosenttisesti. Viimeksi tätä orkesteria tuli kuultua SÄDE 2012 Tourin Tampereen-osiossa, jossa se piti illan viimeisenä artistina koko porukan tanssilattialla loppuun asti. Musiikkimaistiaisiksi voisin laittaa RAFin Rock You Like A Hurricanen ja J-Gearin Celebration Generationin. Bonuksena pelinörteille vielä Leaving Earth:


Aikataulussa seuraavana oleva RujoNic tuo aivan varmasti sellaista energiaa lavalle että huhhuh. Mies on noussut ehdottomasti polkkakansan suosikkilistalle ja jatkaa maineensa niittämistä vielä toivottavasti hamaan tulevaisuuteen. RujoNic on tuttu muun muassa Kolina-Produktion ja Kovaydin Vastarinnan tapahtumista, mutta omaksi keikkasuosikikseni nousi loppukesän Echo Bass -bileet, joissa jalkapohjat jo huusivat armoa, mutta polkkaamista oli silti vain jatkettava. Näytteeksi tarjoan RujoNicin omaa tuotantoa, eli Revolutionin.

Illan loppuhuipentumana lavalle nousevat legendaarinen DJ Meke ja Koneradiostakin tuttu J-Mx. Duolta on luvassa mieletön hardtrance/freeform -pläjäys, joka aivan varmasti pitää vielä ahkerimmatkin tanssijat paikalla viime minuuteille asti. Freeformiakaan ei nykyään enää ihan liikaa kuule (kuten ei myöskään goaa, schranzia tai happy hardcorea), joten harvinaista herkkua kannattaa tulla fiilistelemään. Kuunteluun kannattaa laittaa ainakin Meken ja Horzin Hardcore Minion -pätkä, sekä J-Mx:n Lost Scars. Muutaman videon löysin myös, jotka haluan laittaa jakoon! Ensimmäisenä DJ Meken meininkiä jo aiemmin mainituissa Säteen bileissä:


Ja sitten Substancedin ja J-Mx:n Flawless Victory:


Alkaa pikkuhiljaa koko homma kuulostamaan jo siltä, että once in a lifetime -hommaa on luvassa. Ja jos jotakuta pelottaa uudenvuoden läheisyys ja kavereiden jo aiemmin suunniteltujen kotibileiden määrä, niin muistakaa, että juhlia ei voi koskaan liikaa (; tai sitten kaikki jatkoille tänne)! Tällä kertaa YO-talolle on jopa niinkin naurettava pääsylipun hinta kuin 5€ (+narikka, josta muuten opiskelijakortilla reilu alennus!). Joka ikinen artisti näissä kekkereissä tulee olemaan sen tason kulttuurielämys, että hienoimmatkin taiteenystävät varmasti tykkäävät. Ja laittakaapa taas ne parhaiten kestäneet polkkakengät jalkaan, sillä huonompaa tekoa olevat saattavat hyvinkin syttyä palamaan tanssilattian siimeksissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti