sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Stellar City - John 00 Fleming "Pre"

Mistä puhutaan?
Säteilevä Stellar City palaa taas 9.11.2012, tähtenään legendaarinen John 00 Fleming!


Hypetystä:
Nyt on taas aika laittaa tanssikengät jalkaan ja sysätä kaamosmasennus nurkkaan! Kaikenmaailman halloweenit ja joulut on niin nähty, mutta Stellar City tuo kotikonnuille englantilaista laatutrancea. Nähdäämpä siis ensi perjantaina klubeilla!


Ei ole muuten kovin kauan aikaa siitä, kun Stellar City viimeksi sai klubikansan riehaantumaan trancemusiikin tahtiin. Edellisten kinkereiden tähti Orjan Nilsen sai aivan varmasti uusia faneja Tampereelta, ja ehkä näin käy myös tämän kerran ykkösartistille John 00 Flemingille! Bilepaikkana toimii loistelias Fat Lady, ja lippuja tapahtumaan voi ostaa osoitteesta tiketti.fi. Lisää sepostusta "sellereistä" voi lukea aikaisemmista blogeistani ja tapahtuman facebook-sivuilta.

John 00 Fleming on aivan legendaarinen mies trancen saralla, ja kaikkien trancesta vähääkään kiinnostuneiden olisi soveliasta tutustua hänen tuotantoonsa. Oli kyllä positiivinen yllätys saada keskellä edellisten stellareiden tanssimeininkiä kouraan pieni flaijeri, jossa mainostettiin 00:n saapuvan Tampereelle marraskuussa. Kuuntelin Flemingin biisejä itse hyvin paljon lukio-ikäisenä, kun aloin pikkuhiljaa löytämään konemusiikin, ja sen kautta trancen. Miehen ura on jatkunut 90-luvun alusta tähän päivään, ja jatkuu toivottavasti vielä pitkään.

Nostalgisoinnin nimessä laitan tähän väliin biisin vuodelta 1999. J'00'F: Lost in Emotion:


Seuraavaksi kuunteluun tulee uudempaa tuotantoa, tämän vuoden helmi, Fires of Chameleon:


00:n musiikista kuulee jonkin verran vaikutteita herran alkuperäisestä innostuksesta, goa-trancesta. Trancelle tyypillisten soundien takaa kaikuu väreillä ja sävyillä pelaamista, jotka saavat aikaan hienostunutta monipuolisuutta! Biisien melodiat ovat vähemmän eeppisiä kuin perus-trancessa, mikä tekee musiikista progressiivista, tietyllä tapaa diippiä, meditatiivista ja ajatuksille tilaa antavaa. Tämä on sellaista musaa, jonka soidessa on vaikea lähteä pois tanssilattialta! Voin myös kuvitella, että biiseistä saa kudottua yhteen aivan loistavan setin, varsinkin kun on niin paljon aikaa kuin Stellar Cityssä! (Päälavan aika jaettu siis kahden artistin kesken.)

Kolmanneksi videoksi laitan myös tämän vuoden tuotantoa. The 10th Life:


Lavan siis tosiaan jakaa 00:n kanssa DJ Orion, joka on niittänyt mainetta YleX:n radio-ohjelmien parissa. Suosittelen kuuntelemaan muun muassa Orionin hostaamaa XmiX-ohjelmaa, jossa on esillä loistavia suomalaisia nimiä. Laittakaa ehdottomasti kuunteluun! Alkuperältään Tamperelainen Orion on tehnyt paljon chill out -raitoja ja erityylisiä mixtapeja, joita voi kuunnella esimerkiksi osoitteessa djorion.fi. Sanomattakin selvää on, ettei Suomen konemusiikkikulttuuri olisi sama ilman tätä miestä!

Videoksi laitan tällaista youtuben uumenista löytynyttä herkkua: Mango, DJ Orion, J.Shore - When All The Ships Are Gone:


Samaisen ahkeran DJ Orionin hostaama klubikysely 2012 on edennyt finaaliinsa, ja kuinka ollakkaan, Stellar City on vieläkin mukana! Kilpailussa on jaossa aivan mieletön määrä erilaisia palkintoja, joissa mukana muun muassa festarilippuja, levyjä, ynnä muuta mukavaa. Kaikki Stellar Cityn fanit siis osallistumaan kipin kapin! Kilpailu löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/orionfin/app_209282792420423.

Toivottavasti tavataan ensi perjantaina Fat Ladyssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti