perjantai 6. joulukuuta 2019

JUHLATEKSTI 2019

Kuinka paljon mahtuu
pieneen sydämeen
pieneen sydämeen
rakkautta TEKNOA

Vastaus: aika paljon. 2019 on ollut rakkauden vuosi, josta saamme vielä nauttia yhden joulun ajan! Myönnän, että blogissa on ollut jo pitkään pulaa teksteistä, mutta vannon blogin silti olevan hengissä. Joskus inspiraatiota on vaikea kaivaa väkisin. Musiikin kuunteluni on nyt jumittanut vanhoissa tutuissa biiseissä ja artisteissa. Jonkin verran toki on uuttakin tullut kuunneltua, mutta teksti-inspistä ei silti ole tullut. Nyt kuitenkin on juhlan aika monestakin eri syystä, joten päätin kirjoittaa pienen maistiaisen siitä, mitä Lissun elämään on viimeaikoina kuulunut!


Vappu 2019: Muutin Tampereelle lukuisan Jyväskylä-vuoden jälkeen. Kesästä nautin aivan kympillä, lukien hyvää kirjaa naapurissani sijaitsevassa Eemil Aaltosen puistossa. Näin ihania ihmisiä, koin ihania asioita ja kotiuduin takaisin vanhaan kotikaupunkiini. Koko syksyn valmistauduin isoihin synttäreihin, kun 17.11.2019 täytin tasan 30 vuotta! Juhlia juhlittiin Jysäri-risteilyllä kera Katjan ja Meken. Boolia tarjoilin vierailleni 23.11. ja bileet olivat menestys. Scrabblea, naposteltavaa, musiikkia ja sadoittain typeriä meisselivitsejä. Ainakin tuli juhlittua kunnolla!! 

Hommia olen tehnyt kissatalo Maukulassa, jossa käyn välillä silittelemässä kissoja ja siivoamassa kakkalaatikoita. Musiikkiprojektit edistyvät hitaasti mutta varmasti. Aikaa olen viettänyt muun muassa Tikanmäkien, Pipsan, Villen, Leena Helenan, mussun, Lunitsin, Sokerinoppa-ihmisten ja lukuisien muiden ihanien kanssa. Mitäs muuta? Riittää jo selostus! Tämähän on juhlateksti, joten mikä juhla olisi ilman musiikkia? Juhlan aiheita on monia, joten valitsin jokaiselle juuri sopivan kappaleen.

JUHLAN AIHE #1: Itsenäisyyspäivä


Suomalaista edustusta! Suomalaiset herrat, biisin nimessä Helsinki... Tämähän suorastaan pursuaa suomalaisuutta. Voiko paremmin tranceitsenäisyyspäivää viettää? Todellinen klassikko, joka on pyörinyt soittolistoilla jo lukioiästä lähtien. "Ua ua, e-e-e-a-aa." Laittakaa kommentteihin, missä kuulitte tämän ensimmäistä kertaa?

JUHLAN AIHE #2: Uusi vuosikymmen alkamassa


Perinteeksi muodostunut Happy New Yearave mixtape tulee tänäkin vuonna ilahduttamaan kaikkia uudenvuodenpippaloita! Jaan sen toki samantien My Raven facesivulla, joten seuratkaa joko Mekeä tai minua. Yllä olevasta linkistä pääsee kuuntelemaan viimevuodenvaihteen meininkejä. Happy HC still alive and well!

JUHLAN AIHE #3: Lissu 30v.


Kaikki tietävät minun suunnattoman obsession Alphavilleen... Tämä on täydellinen juhlavalinta monestakin eri syystä: Vaikka vanhenin taas vuoden, niin olen silti ikuisesti nuori. Alphaville on puhdasta rakkautta. Ja tottakai minun remix-valintani on happy hardcorea. Forever Young on yksi maailman juustoisimmista kappaleista, joten tottakai sitä rakastamme kovin.

JUHLAN AIHE #4: Tampereelle muuttoMiksi tyytyä yhden tamperelaisen tuotokseen kun voi saada kahden? Tulkoon FINRG-bileitä vielä lukuisia tulevaisuudessa! Tästä biisivalinnasta kiitän Discord-kaveriani Zeniä, kun jostain syystä omat aivoni eivät keksineet tamperelaisia artisteja. Duh... Sehän oli itsestään selvää. Tampere on muutenkin ollut hyvä bilekaupunki, vaikka klubeja sulkeutuu ja avautuu. Minusta täällä on hyvin tarjolla erilaisia genrejä. Jokaiselle jotain! 

JUHLAN AIHE #5: Lissun päivitetty tietokone


Nyt kun sain viimeinkin päivitettyä Windowsini uuteen, niin monien aiemmin mahdottomien pelien aikakausi alkoi! Suosikiksi muodostui WipEout -tyylinen ajopeli Redout: Enhanced Edition, jonka uskomaton OST vakiinnutti paikkansa soittolistoilla. Tämä biisi on nyt soinut loopilla jo pari päivää. Melkein aina harmittaa jos pitää lähteä kauppaan tai vessaan kesken kuuntelun. Hurjat kiitokset ystäville, jotka mahdollistivat tämän!

Siinä tämänkertaiset biisit. 

Uudelta vuodelta toivon suurta blogi-inspistä ja uusia elämyksiä. On niin paljon tulevaa hauskaa! Tulevia uusia ystävyyssuhteita, musiikintekoa, hyvinvointiin keskittyvää elämää ja PALJON konemusiikkia. Sosiaalisen median eri ryhmille myös iso kiitos. Trance Family Finland, TRE rave squad -ketju ja Elektronisen musiikin ystävät facessa - jatketaan hypetystä. Myös My Raven Discord-serveri on ollut aktiivinen ja hauska tapa jutella. Jos sinulta ei vielä Discordia löydy, niin sen voi ladata ilmaiseksi ja linkki meidän servulle löytyy blogin sivupalkista. Nähdään!

Ja kuten aina, tekstiaiheita saa ehdottaa. (Tulossa esimerkiksi arvostelua Raver71:n uudsta kirjasta). Käykää tykkäämässä blogin FB-SIVUSTA, jotta pysytte kartalla tulevista teksteistä. Kiitos kaikille lukijoille! Pitäkää toisistanne huolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti