maanantai 5. helmikuuta 2018

Haastattelussa DwS

Helsinkiläinen DJ DwS vastasi seuraavana kymmeneen kysymykseen. Jo pitkän uran tehnyt DwS oli minulle uusi tuttavuus, mutta onneksi facebookin Trance Family Finland -ryhmä ei tuottanyt pettymystä haastateltavien saamisessa! (Klikatkaapa linkkiä ja liittykää tähän hienoon joukkoon.) Tässä siis DwS:n vastaukset!

1. Mikä oli ensikosketuksesi konemusiikkiin? Milloin aloitit levyjen soittamisen?

Terps ja kiitos tästä haastattelusta.! :) 

Ensikosketus konemusaan oli joskus melkein 20v sit. Kaverilla kuunneltii sen tuomia viinylejä oiskohan ollu  Terrordome vai thunderdome savikiekko nimeltään, eli aikas raskallaa jalalla lähtö mukaan.. Silloin myös kaverilla oli vanhat techniksi vinyylisoittimet mitä sit soiteltiin siinä samalla, ja siitä se innostus sitten lähti.. :) 

2. Haaveiletko oman musiikin tuottamisesta?

Kyllä, oman musiikin tuottaminen on yksi suuri haave mitä haluan vielä tehdä. Eiköhän se päivä tässä vielä tule kun pääsee aloittamaan omantuotannon. :)  

3. Mikä on suosikkigenresi ja miksi?

Trance ja Hard Trance on ne suurimmat suosikit, Trancessa kauniit melodiat ja nostatukset, kylmätväreet jne, ja taas Hard Trancessa  samat mutta nopeemmalla temmolla kirsikkana kakun päällä höystettynä. Toki on muitakin suosikki Genrejä mutta nää kaks on jokapäiväsessä soitossa.. :P

4. Mikä on Helsingin kovin menomesta ja miksi?

Vai kovin meno mesta. Hmmm...?? nyt pitää ihan miettiä, ei kai sillä niin suurta merkitystä oo että mikä on kovin menomesta, kuhan on hyvät tsembalot ja meno kohillaan ni sitä tanhuis vaikka ladossa..! :D 

5. Kuvaile hieman Helsingin konemusiikkiskeneä.

Konemusa skene stadissa alkaa näyttä ihan hyvältä ja on kasvanut viime vuosina hirveesti, paljon eri genreihin perustuvia bileitä järestetään kokoajan enemmän ja enemmän mikä on hyvä juttu että on tarjontaa kaikkille eri genrejen edustajille.  

6. Mikä on ollut DJ-urasi paras keikka?

Paras dj keikka, hmmm..? Se oli, Varmaan Hello 2016 newyear Dj competitionin voitto joka jäi vahvasti mieleen, josta sitten matka jatkui Clublifen bileisiin jossa oli Brennan Heart ja DJ Anime pääesiintyjinä ja monet muut kovat suomi sepät siinä ohella. Siinä välissä tulikin sitten Unfair Funfair psytrance bileet ja niiden jälkeen FullCircle Gathering of Style avajais bileet ja myöhemmin sitten syssymmällä Mayhem eastside bileet. En oikeen osaa ränkätä bileitä, kaikki ollut todella suuria ja hienoja kokemuksia ja on ollut suuri kunnia olla mukana näissä turnajaisissa.!  

7. Mitä tulevaa keikkaasi haluaisit mainostaa.?

Seuraavista keikoista ilmottelen myöhemmin, mutta jotain on kyllä tulossa.. ;) :P 

8. Minkä youtube-videon haluaisit jakaa? 

vai juutuubi pätkä, huumori pitää mielen kasassa.. :D

https://www.youtube.com/watch?v=-Giqg5BjkTU

9. Jos saisit tehdä yhteistyötä kenen tahansa artistin kanssa, niin kuka se olisi?

seuraava.. no ei. :D  ööö tota niitäkin on monia, niin tuottamisen kannalta ku soittohomien tiimoilla, soitto puolella varmaan omien esikuvien kanssa, mut aika avoimella mielin tätäkin tekis, hienoja kokemuksia ja tilanteita olis nuokin. 

10. Määrittele termi "tekno".

VAi Tekno.. Nykypäivän tekno on aika tasapaksua jumppaa pimeissä kellareissa. :D Teknostahan kaikki perjaatteessa alkoi, muistaakseni tuolla rapakon toiselta puolelta lähtösin, joskus 80luvun puolevälis/loppupuolella josta sitten lähetty kehittelee eri genrejä ja tyylilajeja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti