keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Stellar City "Ennen"

(Huom. Stellar City "Jälkeen" tulossa lauantaina tai sunnuntaina)

Mistä puhutaan?

Stellar City Fat Ladyssa perjantaina 11.5. klo 22-04, pääesiintyjinään Super8&Tab sekä Airwave!

Fiilistelyä:

Nyt on tulossa niin kovat bileet, että päätin hieman hypettää ennakkotunnelmia tänne blogiini. Edellisestä Stellar Citystä hädintuskin toipuneena voin ilomielin ilmoittaa kaikille lukijoilleni ja muillekin hyvän musiikin ystäville, että tapahtuma on tekemässä paluuta ja lujaa. Maaliskuussa saimme nauttia Marcus Schössowin biiteistä ja nyt tulevana perjantaina tarjolla ovat kovaakin kovemmat nimet Super8 & Tab sekä Airwave. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Joskus täydellisiä kattauksia vain sattuu kohdalle Tampereellakin.

Molemmat artistit ovat minulle ennastaan hyvin tuttuja, sillä aloitin trancen kuuntelun muun muassa kyseisillä nimillä. Lukioikäisenä osasin mainita tranceartisteista vain muutamia kokoelmalevyiltä tuttuja nimiä, mutta esimerkiksi Airwave on jäänyt siitä lähtien mieleen aivan käsittämättömän hyvän musiikkinsa ansiosta. Super8 ja Tabiin minut tutustutti eräs ystäväni internetin kautta ja nimi pyöriikin edelleen säännöllisesti omilla soittolistoillani esimerkiksi etkoilla ja sateisten iltapäivien kahvimusiikkina. Itselle rakkaasta musiikista on siis kyse. Ja nyt nämä molemmat artistit ovat Tampereella, loistopaikassa, loistobileissä ja vielä saman illan aikana! Huhhuh.

Legendaarisia nimiä on tosiaan luvassa, joista esimerkiksi Airwave on tehnyt sitä parasta trancea jo iät ajat. Hypetys on tässä kohtaa täysin luvallista, sillä joillakin muusikoilla sitä luovuutta ja taidolla tekemistä tuntuu riittävän vaikka muille jakaisi. Itsekin muusikkona arvostan sitä, kun artistit tuottavat omaa musiikkiaan ainoana päämääränään saada ihmiset nauttimaan ja kuuntelemaan. Niille, joille Airwave ei ole entuudestaan tuttu, voin vain suositella kuuntelemaan tätäkin herkkua: 

Super8 & Tabilta suosittelen seuraavaa:

Ja vielä myöskin mainstageartisti Ville Lopen tuotantoa:
Olen itseasiassa missannut Super8 ja Tabin Suomen keikkoja parikin kappaletta, mikä on jäänyt harmittamaan suuresti minunlaistani konemusiikin suurkuluttajaa. Viimeisimpänä esimerkkinä artistin keikka Senssillä, mihin en loppupeleissä päässyt kamalan väsymyksen ja nuhataudin kaatamana. Tällä viikolla saa siis olla vähintään luonnonkatastrofi kyseessä, jos haluaa estää lähtöni bileisiin. Super8 ja Tab on kuitenkin eräs kaikkien aikojen suosikkinimistäni koko konemusiikin kirjon alueella. Tämä loistava tranceduo on niittänyt mainetta myös ulkomailla, mikä on kiinnostanut Suomen mediaa ja kulttuuriväkeä hävettävän vähän. (Kyllä HIM ja Nightwish muistetaan, mutta entäs konemusiikki?)

Näillä puheilla voin siis iloisin mielin kutsua joka iikan perjantaina Fat Ladyyn, todennäköisesti koko kuun eeppisimpiin bileisiin. Ilta on otollinen myös konemusiikin hienoutta epäileville, sillä luvassa on mitä todennäköisimmin kaikkea muuta kuin geneeristä "jumputusta" ja omituista väkisin sivuaskeltamista. Kuten jo edellisessä blogissa kirjoitin, Stellar City on "the place to go", varsinkin kun artistibuukkaukset ovat tätä luokkaa. Odotukset ovat korkealla, kun paikkana toimii Tampereen säihkyvin yökerho ja levyjä on pyörittämässä ei vain yksi, vaan useampi superkovaa nimeä. Koulut loppuvat pikkuhiljaa ja ilmat lämpenevät, joten miksipä ei lähteä vähän joraamaan? Jos ei muuten, niin ainakin minua morjenstamaan. :) Lauantai-aamu on täten kaikilta peruttu. (Minun luvallani...)

P.S. Pysykää blogin äärellä myös bileiden jälkeen! Jälkisetvimistä on luonnollisesti luvassa lauantaina tai sunnuntaina (heti kun pääsen sängystä ylös).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti