tiistai 26. syyskuuta 2017

Top 10 Naisäänet

Tätä listaa olen jo kauan halunnut tehdä. Kaikki biisit ovat joko trancea tai trancen tapaista. Lista on omistettu kauniille naispuolisille laulajille, jotka saavat ihon kananlihalle. Suurin osa kappaleista on kerääntynyt kokoelmaani vuosien saatossa, mutta pari kappaletta etsin ihan tätä listaa varten YouTuben syövereistä. Keskustelu laulajista jatkuu luonnollisesti kommenteissa ja My Raven facebooksivuilla! Tästä lähtee Top 10 naisäänet.

1. Gareth Emery feat. Christina Novelli - Dynamite


Törmäsin tähän kappaleeseen ensimmäistä kertaa, kun kuuntelin suosikkitranceduoni Heatbeatin mixtapea. Melodia iski niin lujaa, että piti etsiä alkuperäinen kappale. Tätä on kiva laulaa (yksin) mukana. Christina on kovis ja kaunis yhtä aikaa. Kappale sopii erinomaisesti sijalle yksi.

2. Markus Schulz feat. Delacey - Destiny


Tämän biisin minulle linkkasi ystäväni Meke, kun kysyin ehdotuksia surumieliselle EDM-listalleni. Schulzista olen tehnyt artikkelinkin viime vuoden puolella, mutta tämä kappale ei päässyt sen Top3 -osioon.

3. David Guetta - She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia


Tähän biisiin tutustuin siskoni kautta. Sian vahva ääni tekee kappaleesta vaikuttavan. Lead-melodia on myös eeppisyyden rajoja rikkova. Kannattaa myös katsoa hieno musiikkivideo alusta loppuun.

4. Andrew Rayel feat. Alexandra Badoi - Goodbye


Goodbye on ehdottomasti listan haikein kappale. Alexandran pehmeä ääni saa oikeasti ihon kananlihalle. Surumielistä ja emotionaalista. Sellaista trance on parhaimmillaan.

5. Heatbeat ft. Josie - Because Of You


Tiedän, tiedän... Tämä on nyt kolmas kerta, kun postaan tämän biisin blogissani. Mutta minun mielestäni lista ei olisi mitään ilman ainakin yhtä Heatbeatin teosta. Eteerinen melodia ja Josien ääni tekevät tästä biisistä erityislaatuisen. Kuinkahan monta kertaa vielä tulen hypettämään tätä biisiä teille lukijoille?

6. Armin van Buuren - Shivers vs. Photographer - Airport (Armin van Buuren Mashup)


Tästä biisistä on olemassa myös lauluton versio. Itse olen kuitenkin niin tottunut kappaleen naisääneen, etten enää jaksa kuunnella pelkistettyä versiota. Airportin melodia on omasta mielestäni koko genren parhaita. Jotenkin siitä myös tulee mieleen joulu, sillä löysin kappaleen viime joulukuussa ja luukutin sitä repeatilla pitkin päiviä.

7. Susana & Ernesto vs Bastian with Wezz Devall - Brave


Susana on yksi skenen parhaita laulajattaria, joten päätin etsiä jonkin hänen kappaleensa listalle. Olen kuullut vain muutaman biisin hänen laajasta historiastaan, mutta tämä iski korvaani parhaana.

8. Giuseppe Ottaviani - Firefly (with Kyler England)


Tämä biisi tuli yllättäen vastaan, kun avasin randomisti yhden YouTuben monista "female vocal trance" -mixtapeista. Rakastuin siihen välittömästi, joten se pääsi listalle!

9. Andy Moor & Betsie Larkin - Love Again (Andrew Rayel radio edit)


Pianonpimputus toimii aina, ja Love Again käyttää sitä juuri sopivasti. Legendaarinen Andy Moor on saanut aikaan biisin, joka on samaan aikaan tunteita herättävä ja muhkea. Tämänkin biisin löysin sattumalta, kun tein kotiläksyjäni tätä listaa varten.

10. Diddy - Dirty Money Feat. Skylar Grey - Coming Home (Dirty South Club Mix)


Tämä biisi on minulle tärkeä, sillä siitä tulee aina mieleen huimaakin huimemmat Whiteout-reivit Helsingin kaapelitehtaalla. Biisissä on jotain lohduttavaa ja kivaa, ja siitä tulee melkein lämpöinen olo.

BONUS: Juno Reactor - Angels and Men


Listan bonus on Juno Reactorin parhaimmistoa. Tätä kauniimmaksi ei voi naisääni taipua. En sisällyttänyt kappaletta varsinaiseen listaan, sillä se on täysin eri genreä.

Olipa kivaa kirjoittaa! Toivottavasti onnistuin ottamaan listalle mukaan sellaisia biisejä, mistä lukijanikin tykkäävät. Ottakaa reippaasti yhteyttä, mikäli teille tulee ehdotuksia tai kommentteja. Allekirjoittanut jatkaa nyt uuden musiikin etsimistä, jotta blogille saadaan tulevaisuudessakin sisältöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti