maanantai 16. syyskuuta 2024

Haastattelussa JeJo

Haastattelun suuntana tänään jälleen kerran Lahti! Näitä tehdessä on kyllä ilmeisen selvää, että paikkakunnalla on todella pippurinen skene käynnissä! Kysymyksiin vastasi tänään JeJo, jonka lista kollektiiveista on ainakin minun mielestäni kunnioitettavan pitkä. Täytyy myöntää, että tämäkin tyyppi löytyi Trance Family Finlandin upeista uumenista. Yhteistyö kyseisen ryhmän kanssa siis kukoistaa entistä enemmän! Haluan tässä kohtaa kiittää kaikkia aivan mahtavia ihmisiä, joita olen jo saanut haastatella! Konemusiikkituttujen lista laajenee kuin itse universumi. Mutta lähdetäänpä sitten pitemmittä puheitta katsomaan, miten JeJo vastasi kymmeneen kysymykseen.



Kerro näin alkuun itsestäsi! Mikä oli ensikosketuksesi konemusiikkiin?

Moro! Jesse Häkkänen, Lahesta, tapahtuma järjestäjä ja dj (JeJo).

Tuotani tuotani, niin kauan ku muistan niin kyllä konemusiikkia olen aina kuunellut, mutta ensimmäinen oikea muisto konemusiikista oli silloin kun Armin Van Buuren oli Helsingin Messukeskuksessa  Armin only Intense kiertueella, siitä se kaikki sit oikeastaan lähti.

Kerro myös näistä kollektiiveista, missä olet mukana!

Kollektiiveissa jossa olen mukana niin aktiivisia on Hämäräradio, Trance Family Finland - Family Night , Electric Sensation , fUnderGround ja Resonation. Monessa sopassa keitetty :D

Mitkä ovat parhaat järjestämäsi reivit?

Nyt pistit pahan! Ehkä mun täytyy kuitenkin sanoa, että ihka ensimmäiset clubi bileet Chicago Stompin järkkäämät, pääartisti Tempo Giusto ja monia muita hyviä oli silloin, jos en väärin muista niin joku 10kunta djtä kahdella lavalla sinä iltana.

Minkälainen skene Lahdessa on tällä hetkellä?

Lahti (Räppikaupunki) Ei vais! Meillä Lahessa menee kaikki konemusiikki. Pienet on piirit täällä meillä niin näen asian, että kaikki supporttaa vähän kaikkia. Kaikki ruokasia ollaa :D

Mikä on Suomen konemusiikkiskenessä parasta?

Tapahtumajärjestäjänä, vastaisin näin että kun saadaaan toivottuja artisteja soittamaa bileisiin, niin se ilon ja energian luoma tunnelma. 

Mitkä ovat suosikkigenresi ja miksi?

Trance, Hardstyle, Freeform ja teknoa hiljattain ruvennu kuuntelee. En osaa sanoa tarkalleen mikä näissä genreissä viehättää, ehkä se tempo ja suoraviivaisuus mistä ite tykkää, tekno varmaa tullut iän myötä kuvioihin :D

Jos saisit buukata kenet tahansa artistin bileisiin, kuka se olisi?

Zatox , Veti överi hyvä keikan Helzinki Hardstyle Festivaleilla.

Haaveiletko oman musiikin tuottamisesta?

On kyllä ajatuksissa kunhan lapsi vähän kasvaa tuosta vielä, ja ei haittaa harrastuksia :D (ruuhkavuodet)

Minkä YouTube-videon haluaisit jakaa lukijoille?

Ai että tää oli hyvä, laitan edellisen videon mitä katellut.


Määrittele termi "tekno".

Oppinut pikkuhijaa kuuntelemaa kyseistä genreä :D kysyppä vuoden päästä uudestaan niin saan ehkä jotain sanotuksi :D

***

Pakko sanoa heti ensimmäisenä, että toiseksi viimeisen kysymyksen video on oikeasti aivan törkeän kova! Jos style maistuu edes hieman niin laittakaa ihmeessä kuunteluun! Kaikki koreografioista musiikkiin on kyllä sellaista timanttia että huhhuh. Kiitos JeJolle videon jakamisesta.

Hienoa kyllä, että tämän suurehkon haastisputken jälkeen minullakin on aika paljon tuttuja Lahdessa. Voisi suunnitella reissua sinne suuntaan useammin kuin kerran vuodessa. Tämän tasoisia järjestäjiä kun sieltä suunnilta löytyy, niin on varmasti vaivan arvoista puuhaa! Eikun hurjasti tsemppiä sinne suuntaan ja tottakai kaikille muillekin ahkerille tapahtumajärjestäjille. Teidän ansiosta tämä skene on pystyssä. Katsellaan JeJon kanssa sitten vuoden päästä, että miten se tekno on lähtenyt maistumaan! (Voipi olla, että oikeasti pidän tämän lupauksen x))

Siinäpä siis katsausta jälleen kerran yhden tekijän maailmaan. Heräsikö teillä lukijolla ideoita uuteen blogitekstiin? Haluaisitko itsestäsi tämän tyyppisen haastattelun? Ottakaa reippaasti yhteyttä! Minut löytää facen lisäksi meidän upealta Discord-servulta, jossa on kyllä ollut tosi kiva fiilis jo pitkään. Liittykää siis keskusteluun, ettei yhtään tekstiä mene ohi! Tämä Lissu jatkaa nyt illanviettoa konemusiikin parissa ja toivoo näkevänsä teidät kaikki klubeilla hyvin pian. Morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti